Преди когато имах повече време се занимавах с правенето на ремикс и управление на радио тъй като душата ми иска песни :D :D :D затова исках да предложа да се направи радио в раздел музика.Аз ще дам всичко което е необходимо само трябва да бъде добавено от администратора на форума!Ще пуска поздрави и песни.Според мен ще бъде доста приятно да се направи това и да пускат хората поздрави например от един за друг.Ще е забавно според мен!
[Предложение] Предложение за радио в раздел музика

- Handanovic
- Reactions:
- Регистриран: съб ное 09, 2019 10:49 am
- От къде сте: Самоков
Предложение за радио в раздел музика
Тъй като видях че има раздел музика няма как да не напиша и да не предложа това :D
Преди когато имах повече време се занимавах с правенето на ремикс и управление на радио тъй като душата ми иска песни :D :D :D затова исках да предложа да се направи радио в раздел музика.Аз ще дам всичко което е необходимо само трябва да бъде добавено от администратора на форума!Ще пуска поздрави и песни.Според мен ще бъде доста приятно да се направи това и да пускат хората поздрави например от един за друг.Ще е забавно според мен!
Това е градо!

- bulldog
- Администратор
- Reactions:
- Регистриран: чет фев 07, 2019 11:49 am
- От къде сте: Велико Търново
- Контакти:
Re: Предложение за радио в раздел музика
Добро е предложението,но имаш ли много време за онлайн радио?Защото това изисква адски много време и нерви,че да се привлече слушателя...

- Handanovic
- Reactions:
Е ще се опитам да намеря време ама вечерта ми е свободна някъде от 21 22 до 00 ; 1
Ще пускам поздрави ще е яко според мен.А и аз ще пускам тема например довечера в 21 или 23 ще има поздрави може да слушате?
Ще пускам поздрави ще е яко според мен.А и аз ще пускам тема например довечера в 21 или 23 ще има поздрави може да слушате?
Това е градо!

- bulldog
- Администратор
- Reactions:
- Контакти:
Аз лично преди години се занимавах с онлайн радио и за това казвам,че се изисква много време и нерви,пък дай да пробваме,ако стане стане...

- Handanovic
- Reactions:
И аз съм се занимавал с радио в радио ултра "Благоевград" ако го знаеш не перник а е в Благоевград :D
Това е градо!

-
- Администратор
- Reactions:
- Регистриран: ср фев 13, 2019 5:39 pm
- От къде сте: Крумовград
- Контакти:
И аз така мисля,давай да гласуваме колега.
Аз съм ЗА това предложение.

- bulldog
- Администратор
- Reactions:
- Контакти:
Познато ми е името,но не мога се сетя в момента.Handanovic написа: ↑съб ное 09, 2019 11:33 amИ аз съм се занимавал с радио в радио ултра "Благоевград" ако го знаеш не перник а е в Благоевград :D

- Handanovic
- Reactions:
На радиото или моето хаха?bulldog написа: ↑съб ное 09, 2019 11:37 amПознато ми е името,но не мога се сетя в момента.Handanovic написа: ↑съб ное 09, 2019 11:33 amИ аз съм се занимавал с радио в радио ултра "Благоевград" ако го знаеш не перник а е в Благоевград :D
Това е градо!

- bulldog
- Администратор
- Reactions:
- Контакти:
На радиото..